Personlig rådgivning

Hos Tvernø Hair Company er du i centrum. En afslappet atmosfære kombineret med en professionel behandling på højt niveau er vores varemærke. Vi tager udgangspunkt i netop din person, og i dialog med dig finder vi den frisure og stil, der passer bedst til dig.

Veluddannede frisører

For os er det et must konstant at være opdateret med hårmoden. Vi er derfor ofte på kurser i London, ligesom Poul Tvernø er blevet brugt som underviser og inspirator for frisører herhjemme. Vi tilhører også Marcelklubben som er et aktivt forum for trendsættende frisører i København.

Det er os du møder hos Tvernø Haircompany

Hos Tvernø Hair Company er vi ofte på kurser for at blive opdaterede og specialiserede. Vi samarbejder altid som et team for at opnå det bedste resultat for den enkelte kunde, derfor kan du blive farvet af vores colorist og klippet af stylisten.

 
 

  charlie
Poul
Art director
Mette
Hair Stylist
  Charlie

Gavekort

Skal du til fødselsdag eller blot overraske en god veninde, så giv et gavekort til Tvernø Hair Company! Det vækker med garanti glæde. Vi udsteder gavekort fra kr. 100,- og opefter – så du bestemmer selv, om der skal være til en klipning, en farve – eller et tilskud til regningen!

Åbninstider

Du er velkommen til at bestille tid på

tlf. 44 94 92 98. Salonen har følgende åbningstider:

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
kl. 8.30-15.00
kl. 8.30-17.30
kl. 8.30-17.30
kl. 8.30-18.30
kl. 8.30-17.30
kl. 8.00-13.00